Переподготовка учителей

…Мы вступаем в новую эру воспитания, целью которого является скорее открытие, нежели обучение. Маршал Маклюэн

     Современное общество предъявляет высокие требования к педагогам школы, исходя из которых, учитель должен строить образовательный процесс так, чтобы не только учитывались способности и возможности учащихся, но и осуществлялась максимальное развитие их личности.

    Современный учитель должен быть не только “включен” своим предметом, но и включаться в другие виды деятельности, быть одновременно исследователем, консультантом, разработчиком проектов, общественным деятелем, экспертом.

     Его повседневная работа – это исследовательская лаборатория. Он сам творит и подводит итоги своего исследования. Только путем повышения эффективности труда учителя, профессионального мастерства можно добиться успеха и превратить школу – в страну знаний, куда ученик будет стремиться.

Программы по переподготовке дидактических кадров 2017-2018 
по следующим дисциплинам:

 1. Английский язык
 2. Психология
 3. Дошкольная педагогика
 4. Педагогика начальных классов
 5. Специальная психопедагогика
 6. Менеджмент в образовании
 7. Менеджмент инклюзивного воспитания
 8. Основы предпринимательства
 9. Информатика
 10. География
 11. История
 12. История и гражданское воспитание
 13. Гражданское воспитание
 14. Технологическое воспитание

Длительность обучения - 1 год
Стоимость обучения - 3900 леев

            Формы организации обучения: дистанционное обучение
(без затрат на проживание и стоимость поездки)

Дополнительная информация по телефону:
022-85-46-71,  022-85-46-89

КОММЕНТАРИИ
06 Jul, 2017| Aurora Brinda
As vrea sa stiu daca aveti sau daca pot sa se inscrie la acest curs si Invatatoarele care au Diploma de Pedagogie si lucreza in Scolile Primare si Gradinite. Daca puteti sa faceti acest tip de pregatire. Pot sa va fac o cerere scrisa de un numar mare de persoane daca se poate face. Va multumesc mult Cu stima si respect Aurora Brinda Marketing and Institutional Relations Italy Sharemore srl Via Cesare Dobici, nr. 8/B 00124 - Roma tell 0039065955939 cell 0039 3396143077 cell 0040 770763696
19 Jul, 2017| Nistor Nicoleta
Vă rog frumos sa îmi spuneți dacă pentru absolvenții de scoli postliceale psihopedagogice sau cu licee ped.de 5 ani, exista posibilitatea de a ne completa studiile. Vă mulțumesc.
05 Aug, 2017| Sarafincianu Gheorghe
Vreau sa ma inscriu la Management educational dar nu am gasit informatii pentru incriere. Sunt profesor invatamant primar din Romania.
21 Aug, 2017| dobre maria
in prezent lucrez ca profesor limba romana.daca urmez acest curs de recalificare in pedagogia prescolara ,am dreptul sa profesez ca educator dupa un an?7
22 Aug, 2017| JURCA MARCELA
AȘ VREA SĂ ȘTIU MĂ POT INSCRIE LA CURSURI DE RECALIFICARE LA PEDAGOGIE LA CLASELE PRIMARE, DACA EU AM TERMINAT FACULTATEA DE FILOLOGIE ROMÎNĂ, DAR LUCREZ IN DOMENIUL EDUCAȚIEI INCLUZIVE? VĂ ROG RĂSPUNDE-ȚI URGENT DACĂ SE POATE PENTRU A MĂ INSCRIE ÎN ACEST AN. VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT!
24 Aug, 2017| Holban Mihaela
Pedagogie prescolara se poàtè? Sunt ďìñ Iàsì
29 Aug, 2017| Mihai
spuneti-mi va rog cursuri de recalificare la educatia fizica faceti?
29 Aug, 2017| Ichim Mia Mirela
Buna seara,as vrea sa urmez cursul de Pedagogie Prescolara,va rog,sa furnizati mai multe informatii despre inscriere.
29 Aug, 2017| Ichim Mia Mirela
Buna seara,as vrea sa urmez cursul de Pedagogie Prescolara,va rog,sa furnizati mai multe informatii despre inscriere.
30 Aug, 2017| Holban mihaela
As dori un curs de recalificare in pedagogie prescolara
31 Aug, 2017| Cranta Gertruda-Elena
Bună seara! Cum pot urma un curs de recalificare în Psihologie? Sunt profesor cu vechime de 31de ani de limba romana în Craiova.
03 Sep, 2017| valentina stanescu
Buna ziua! Sunt din Iasi si sunt interesata de cursul pe psihologie,avand diploma de inginer textilist cu defininivat in invatamant (profesor inginer)
04 Sep, 2017| Maria
vreau să mă înscriu la Management educațional
05 Sep, 2017| bumbac ina
Buna ziua.Sint profesoara de biologie si chimie.M-as putea recalifica in logopedie.Daca,da,atunci care este modalitatea de înscriere ?
13 Sep, 2017| manuela rotaru
Buna ziua! Am si eu o intrebare daca se poate: am terminat facultatea de filosofie si lucrez ca educatoare necalificat as putea urma curs de recalificare?
15 Sep, 2017| Iulia
Buna ziua!Profesor de informatica recalificare limba engleza la distanta e posibil?
22 Sep, 2017| Ardelean Adrian
Sunt prof. ed.fiz. si sport la o Sc Gimnaziala.Ma intereseaza cursuri Frecv.Redusa,la BIOLOGIE nu faceti?Daca nu , ma intereseaza curs Frecv. Redusa INFORMATICA.Daca aveti raspunsuri afirmative,eu as incepe chiar in toamna acestui an.Va multumesc anticipat pt. intelegere astept raspunsul dvs. cu multa nerabdare.
25 Sep, 2017| Sandu Tatiana
Buna ziua.... La educatia muzicala aveţi grupã?....şi a doua intrebare.....La managmentul educational m-aş putea inscrie?...multumesc
30 Sep, 2017| Olga
Buna ziua, lucrez ca educator dar sunt licentiata in filologie si masteratul il am la l.rom si tehnologii informationale.. As putea sa fac cursuri de recalificare i n pedagogie prescolara. Aceste cursuri de recalificare sun pe viata sau tre uie de repetat peste un timp. Puncte creditsre se ofera pentru ele. Si daca e mai tirziu de 1 octombrie mai primiti doritori de a se inscrie?
09 Oct, 2017| Rodica Magaleas
Buna ziua. Vreau sa ma inscriu sa fac recalificare la Istorie si educatia civica.
11 Oct, 2017| Mihaiela Zima
Se mai fac înscrieri pentru limba engleză ? Pot folosi diploma pentru echivalarea studiilor în România ? Mulțumesc
13 Oct, 2017| Tiba Gabriela0a
Am urmat cursurile facultății de pedagogie religioasa la Institutul teologic romano-catolic Alba Iulia, însă nu sunt licențiată. În acest caz pot sa mă inscriu la cursurile de Pedagogie preșcolara?
01 Nov, 2017| Dragan Snejana
Buna ziua!Spuneti-mi va rog cursurile incep de la 1 septembrie?La data de azi e tirziu deja?
05 Nov, 2017| Lilia
Lucrez ca director de gradionita de multi ani dar pe profesie sunt invatator de biologie si chimie as putea acum sa fac recalificare Mahagment educational? Multumesc anticipat
07 Nov, 2017| Livia P.
Buna seara! Cand este admiterea la cursul de limba engleza, recalificare? Banuiesc ca e o noua specialziare, acreditata, nu?
14 Nov, 2017| STANCIU MARIA
As dori sa stiu, daca ma mai pot inscrie pentru recalificare la Pedagogie Prescolara. Momentan nu lucrez in invatamant, dar am ca si calificare modulul Educatie Tehnologica unde am profesat timp de 8 ani.Dupa terminarea acestui modul pot sa obtin un post de educatoare?
14 Nov, 2017| STANCIU MARIA
As dori sa stiu, daca ma mai pot inscrie pentru recalificare la Pedagogie Prescolara. Momentan nu lucrez in invatamant, dar am ca si calificare modulul Educatie Tehnologica unde am profesat timp de 8 ani.Dupa terminarea acestui modul pot sa obtin un post de educatoare?
17 Nov, 2017| Stratan I
Buna ziua. Am activat timp de 18 ani in gimnaziu. Anul acesta a fost optimizata scoala. Am fost transferata la gradinita in calitate de educator. Cum as putea sa obtin o diploma de recalificare in invatamantul prescolar? Care sunt pasii? Unde as putea face asta?
30 Nov, 2017| Nastase Violeta
Am absolvit scoala postliceala de invatator-educator, de 3 ani la zi. As putea fi admisa pentru completarea studiilor?
10 Dec, 2017| Snejana
Buna dimineata,am absolvit facultatea de limbi moderne,si as dori cursuri de recalificare in logopedie
11 Dec, 2017| ELENA Carmen Buteanu Salajan
Am absolvit facultatea de istorie -filosofie ,cand si in ce conditii m-as putea recalifica in Psihologie ? Astept raspunsul dumneavoastra. Multumesc anticipat.
13 Dec, 2017| Alina Burlacu
buna ziua. as vrea sa stiu daca e posibil ca sa ma inscriu la aceste cursuri si anume ma intereseaza instruirea in domeniul pedagogiei prescolare. eu am terminat USM chisinau, Facultatea Sociologie si asistenta sociala.
15 Dec, 2017| Mariana
Buna ziua, Sunt din Bucuresti si am terminat cu diploma de licenta Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei/specializarea Pedagogie-sistemul Bologna de 3 ani de zile. As vrea sa stiu daca ma pot inscrie la recalificare profesionala pentru invatamantul prescolar. Si daca da, cand se fac inscrierile? Multumesc frumos
17 Dec, 2017| ispirescu catalina
am terminat psihologie si m-ar interesa daca as putea sa ma recalific la institutul de formare continua pedagogia invatamantului primar si prescolar,momentan lucrand ca necalificat in invatamant,educatoare
18 Dec, 2017| Alexandra
Buna ziua! Am studii superioare, Facultatea Economie.Fac cursuri Pedagogie Curatiuva intru-un proect a Complexului Pilot Orfeu (copii cu nevoi speciale). Activez ca asistent social a unui copil. Pot sa ma inscriu la Cursul Psihopedagogie specială in baza locului de munca ca asistent social? Multumesc.